Vedran Runje Beşiktaş : Beşiktaş pişman oldu! Jeremain Lens... - Beşiktaş (BJK ... / Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever.

Vedran Runje Beşiktaş : Beşiktaş pişman oldu! Jeremain Lens... - Beşiktaş (BJK ... / Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever.. Beşiktaş camiası ve türk futbol kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun diye konuştu. Belçika basınında çıkan haberlerde, birinci lig takımlarından standaard liege in file bekçisi runje ile görüşmelerde. Refleksleri iyiymis ve penalti atislarinda basariliymis. Vedran runje ayrıca beşiktaş'ta forma giydiği dönemle ilgili, beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için onur duyuyorum. şeklinde konuştu. Beşiktaş`a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı`na çağrıldı.

Son dakika transfer haberleri futbolarena'da! 10 şubat 1976 tarihinde hırvatistan'da dünyaya gelen vedran runje, futboldaki ilk profesyonel. Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever. Beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret a.ş., i̇stanbul menkul kıymetler borsası'na gönderdiği yazıda vedran runje'nin lens takımına satıldığını duyurdu. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş pişman oldu! Jeremain Lens... - Beşiktaş (BJK ...
Beşiktaş pişman oldu! Jeremain Lens... - Beşiktaş (BJK ... from img.fanatik.com.tr
Beşiktaş'a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı'na çağrıldı. Beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret a.ş., i̇stanbul menkul kıymetler borsası'na gönderdiği yazıda vedran runje'nin lens takımına satıldığını duyurdu. 10 şubat 1976 tarihinde hırvatistan'da dünyaya gelen vedran runje, futboldaki ilk profesyonel. Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Refleksleri iyiymis ve penalti atislarinda basariliymis. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Vedran runje ile roko runje (nk junak sinj) baba/oğul.

Runje, 2008 avrupa şampiyonası elemeleri (e).

Sezonun sona ermesinin ardından ülkesine dönen ve geçtiğimiz hafta içinde de beşiktaş yöneticilerini arayarak takımdan ayrılmak istediğini belirten vedran runje, bonservisini ödeyerek türkiye defterini. Vedran runje ayrıca beşiktaş'ta forma giydiği dönemle ilgili, beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için onur duyuyorum. şeklinde konuştu. Runje vedran, ne farkı var ki nouma`dan. Beşiktaş`a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı`na çağrıldı. Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kariyer sayfasında vedran runje isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk onbirde. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı'na çağrıldı. Runje, 2008 avrupa şampiyonası elemeleri (e). Vedran runje ile roko runje (nk junak sinj) baba/oğul. Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı.

Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur. Az kaldı, bir iki hafta içinde beşiktaş kalesine, o tombul görüntüsünden sıyrılmış, tığ gibi bir runje geliyor. Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Vedran runje ile zlatko runje (kariyer sonu) abi/kardeş.

"Beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için..."
"Beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için..." from www.ajansbesiktas.com
Belçika basınında çıkan haberlerde, birinci lig takımlarından standaard liege in file bekçisi runje ile görüşmelerde. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Az kaldı, bir iki hafta içinde beşiktaş kalesine, o tombul görüntüsünden sıyrılmış, tığ gibi bir runje geliyor. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Yediği enteresan goller sonrası beşiktaş taraftarının adına yaptığı tezahüratla hatı. Refleksleri iyiymis ve penalti atislarinda basariliymis. Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever. Beşiktaş'ı daha önce tanıdığını ifade eden runje, ''beşiktaş'ı ve taraftarını daha önceden biliyorum.

Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

2007 yazında runje, beşiktaş'tan ayrıldı ve rc lens ile anlaştıktan sonra fransa ligue 1'e geri döndü. Vedran runje ile roko runje (nk junak sinj) baba/oğul. Sezonun sona ermesinin ardından ülkesine dönen ve geçtiğimiz hafta içinde de beşiktaş yöneticilerini arayarak takımdan ayrılmak istediğini belirten vedran runje, bonservisini ödeyerek türkiye defterini. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Yediği enteresan goller sonrası beşiktaş taraftarının adına yaptığı tezahüratla hatı. Kardeşi zlatko runje de kendisi gibi kalecidir. Futbolcu vedran runje 20.6.2007 tarihinde eski takımı beşiktaş takımından lens takımına transfer oldu. 32 metreden kafa golü yemek gibi enteresan huyları vardı. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret a.ş. Runje vedran, ne farkı var ki nouma`dan. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı'na çağrıldı. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş, hırvat kaleci vedran runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret a.ş., i̇stanbul menkul kıymetler borsası'na gönderdiği yazıda vedran runje'nin lens takımına satıldığını duyurdu. Runje vedran, ne farkı var ki nouma`dan.

İşte Runje'nin yeni takımı!! - tr.beinsports.com
İşte Runje'nin yeni takımı!! - tr.beinsports.com from media04.ligtv.com.tr
Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur. Beşiktaş`a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı`na çağrıldı. Beşiktaş camiası ve türk futbol kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun diye konuştu. 32 metreden kafa golü yemek gibi enteresan huyları vardı. Born 10 february 1976) is a croatian former professional footballer who played as a goalkeeper. Beşiktaş'a gittiğini duyduğumda çok doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Son dakika transfer haberleri futbolarena'da!

Runje vedran, ne farkı var ki nouma`dan.

Beşiktaş'ı daha önce tanıdığını ifade eden runje, ''beşiktaş'ı ve taraftarını daha önceden biliyorum. Kardeşi zlatko runje de kendisi gibi kalecidir. Vedran runje ile zlatko runje (kariyer sonu) abi/kardeş. Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı. En belirgin özelliği, bir libero gibi oyuna katılma isteğidir. Beşiktaş`a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı`na çağrıldı. Refleksleri iyiymis ve penalti atislarinda basariliymis. Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever. Beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret a.ş. Runje, 2008 avrupa şampiyonası elemeleri (e). Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Son dakika transfer haberleri futbolarena'da! Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yediği enteresan goller sonrası beşiktaş taraftarının adına yaptığı tezahüratla hatı vedran runje. Beşiktaş camiası ve türk futbol kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama